Doll Care

 

Over Doll Care

Doll Care en stichting Voor elkaar aan de slag hebben de handen in 1 geslagen. Twee onderneemsters met een sociaal hart, denken op deze manier meer ouderen en jongeren te bereiken die in een sociaal isolement leven of dreigen te raken door diverse omstandigheden. 

Het is noodzaak om de drempel laag te houden en in gesprek te blijven met mensen die onzichtbaar worden voor de maatschappij.

Beide zijn van mening dat zorg personeel en levensechte Robo-Dolls een oplossing kan zijn voor iedereen.
En het moet betaal- en beschikbaar zijn en blijven ,ook hier helpen wij u bij. 

Er zijn zoveel mogelijkheden, waarvan vele het bestaan nog niet kennen. Samen gaan ze in gesprek met bedrijven, zorginstellingen, scholen en particulieren. Een gezelschap maatje helpt ont zorgen en moet voor iedereen mogelijk worden.

Eenzaamheid is van alle leeftijden, maar vooral ouderen krijgen met een opeenstapeling van verschillende gebeurtenissen te maken, die eenzaamheid in de hand werken. Denk aan het overlijden van partner en leeftijdsgenoten, beperkte mobiliteit, minder goed fysiek en wegblijven van familieleden.

Eenzaamheid neemt een steeds groter aandeel in onze maatschappij.
Klinkt dit dramatisch? Dat kan het ook zeker zijn. Eenzaamheid en kwetsbaarheid ontstaan meestal niet van de een op de andere dag. Het zijn sluipende processen. En het kan iedereen – rijk of arm, stad of dorp, kinderen of alleenstaand – overkomen. De gevolgen kunnen desastreus zijn.

Daarom zijn wij gestart met Doll Care i.s.m. stichting voor elkaar aan de slag en hopen wij u nu en in de toekomst steeds beter van dienst te zijn. We hebben verschillende Zorg robots en levensechte Robo-Dolls, die de eenzaamheid kunnen verminderen of weg nemen. 

Neem contact met ons op en we leggen u graag de mogelijkheden uit om uw cliënt of particulieren aanvraag toe te lichten. 

Contact

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.